Lyckorus!
Vilken känsla! 
Visst har jag känt sparkar sen vecka 17. Först var det bara som fjärilar i magen, eller som om någon kittlade mig från insidan. Helt ärligt så trodde jag först att det var gaser, haha! Men det var det ju inte, det var lillen som sparkade runt. 
 
De senaste två veckorna så har min mage växt som tusan. Jag hade en stor mage innan graviditeten så jag har mest känt mig svullen eller som att jag gått upp ännu mer i vikt. Men nu, äntligen, så har jag fått min gravidmage! 
 
Det är en liten omställning från att få blickar och kommentarer att "jag kanske borde tänka på min vikt" till att många säger "ååååh vilken fin mage du har!". Jag har varit överviktig nästan hela mitt liv så det tog mig ett tag att inte rygga tillbaka eller tycka att det är jobbigt när folk stirrar på magen och sen tittar på mitt ansikte. 
 
Det här har ju såklart också gjort att jag alltid tänkt att jag har så mycket underhudsfett så jag kommer nog inte kunna se sparkarna utifrån. Även att min partner inte skulle kunna känna dom. Men nu, nu är det liv i luckan kan jag säga! Lyckoruset som kom när jag låg i soffan här omdagen och stirrade på magen, och så kom den. Först trodde jag att jag inbillade mig, jag känner ju sparkarna inifrån. Men sen kom det igen och igen. Som hela min kropp fylldes med glädje och kärlek! Plötsligt var alla värker och allt jobbigt som kommer med graviditeten som bortblåst. WOW. Där inne är bebisen! Jag har lagt ut videon på min instagram om ni vill kika, babybomb.blogg.se heter jag där (så det är lätt att komma ihåg). 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress