Kalaskulan på kalas
Det är så roligt att få klä upp sig lite! Eftersom jag kräktes en del i början av graviditeten så slutade jag sminka mg helt, det är så jobbigt med rinnande mascara. I början så tyckte jag alltid att jag såg så trött ut och hade väldigt mycket olika färger i ansiktet. Det har väl de flesta, men smink är så bra på att ta bort och jämna ut. Efter bara någon vecka så vande jag mig vid hur jag såg ut, jag såg inte lika trött ut längre, huden lugnade sig och jag kunde klia mig i ögonen utan att mascaran förstördes. 
 
Så nu när jag sminkar mig känner jag mig så fint tillpiffad, det känns lite mer speciellt. Även om jag bara har det jag brukade ha som vardagssmink förut. Ibland önskar jag att jag orkade sminka mig på morgonarna, men jag åker hellre tidigt till jobbet så jag kan komma hem tidigt..
Nu sitter jag och kulan i soffan och funderar på middag eller film. Det var så mycket gott fika och smörgåstårta så jag är inte så jätte hungrig än.. 
 
Hoppas att ni har haft en fin söndag! 
Hanna Karlsson

Visst är det skönt att kunna gnugga sig i ögonen utan att kladda ut sminket. I början känns det hur konstigt som helst att se mig osminkad men nu tycker jag att det bara är skönt. Jag tycker precis som du att det blir lite mer speciellt sen när man väl sminkar sig.

Svar: Ja verkligen! Sen är det skönt att sova lite extra istället för att sminka sig :)
Emma Sörensen

Josäfin Andersson

åh älskar färgen på din klänning :D

Svar: Tack! :D
Emma Sörensen

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress